-Reklama- spot_img

Kontakt

ProSvět Media, s.r.o. je české vydavatelství, které provozuje několik online portálů od roku 2018. Mezi jeho největší weby patří Prosvět.cz, zaměřený na životní styl, ProZprávy.cz, který se soustředí na aktuální zpravodajství, a ProDomácnost.cz, web věnující se domácímu poradenství a tipům. Vydavatelství se zaměřuje na poskytování obsahu, který přináší čtenářům praktické rady, aktuální informace a inspiraci v různých oblastech, od zpravodajství až po tipy pro každodenní život.

Spojte se s námi

Sídlo

ProSvět Media, s.r.o.
Rybná 716/24,
110 00 Praha 1 – Staré Město

: 07192096
DIČ: CZ0719209

Kontakt

E-mail: info@prosvet.cz

Soc. médeia

Redakce

Mgr. Miroslava Novotná
Šéfredaktorka

Kateřina Dostálová
Redaktorka

Luboš Bartoš
Redaktor

Michaela Dvořáková
Redaktorka

Tereza Procházková
Redaktorka

Cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Zobrazit podrobnosti.

Autorská práva

Provozovatelem stránky vytvořený obsah podléhá českému zákonu o autorských právech. Není dovoleno jeho kopírování, rozmnožování, úprava ani žádný další způsob zhodnocení. Stahování a kopírování těchto stránek je možné ryze pro soukromé a nekomerční využití.

 

9.1 C
Czech
Čtvrtek, 17 října, 2024
-Reklama- spot_img

Sídlo společnosti

-Reklama- spot_img

Nejčtenější

Doporučujeme

O nás

Hlavními tématy na serveru ProZprávy.cz jsou zahraniční zpravodajství, ekonomika, politika a světové dění, přičemž redakce klade důraz na aktuálnost a objektivitu poskytovaných informací.

emial: info@prozpravy.cz

Sociální sítě

© Copyright | všechna práva vyhrazena.